Betingelser for kjøp

BESTILLING
Du kan bestille på den måten som passer deg.

I vår nettbutikk: www.norlog.no 
Telefon:
 47 87 50 00. Vi tar imot bestilling alle hverdager 08.00-16.00.
Post:
 Send ordre til Norlog, Ystadvegen 41, 7670 Inderøy.
E-post:
 info@norlog.no (Skriv navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Skriv så ned artikkelnavn, artikkelnummer og antall)
Alle priser er i norske kroner (NOK).

BETALINGSVILKÅR

Nettbutikk-bestillinger: 
Private kunder kan betale med Klarna Checkout, som er Klarna sin løsning for betaling med Faktura, bankkort (Visa/MasterCard) eller del-betaling. 
Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjonsutveksling foregår mellom kunde og Klarna Checkout.
Klarna.png

Bedriftkunder kan betale med Faktura ved godkjent kredittsjekk (kontrolleres etter mottak av bestilling/ordre).

Bestillinger utenfor nettbutikk:
Faktura: Ved godkjent kredittsjekk normalt 14 dager netto. Renter for ubetalt beløp faktureres med gjeldende rentesats for morarenter. 

Vi forbeholder oss retten til å forandre prisene i katalogen uten foregående varsel. Alle opplysninger i denne katalogen trykkes med forbehold om rett til forandring. Produktsortimentet gjelder så langt lageret rekker. Vi reserverer oss for eventuelle trykk og skrivefeil. 
Vi garanterer en trygg handel.

FRAKT / TRANSPORT

Frakt
Frakt kommer i tillegg med minimum 96,- (120,- inkl.mva.). Gjelder for produkter som sendes i vanlig servicepakke. Ønskes det at varen sendes med bedriftspakke eller ekspresspakke kommer det et tillegg i prisen.
For noen varer er det spesielle fraktpriser. Disse frakttilleggene vises under prisen for varen. 
Vanligvis skjer leveransen omgående fra lageret, men i perioder kan leveringstiden bli noe lengre. Maskiner og varer som går som stykkgods leveres hjem til deg. Mindre produkter og deler sender vi som servicepakke, eller du kan hente direkte fra vårt lager på Røra.

Transport
Ved alle transporter er vi ansvarlig for varen. 
Er pakken eller innholdet skadet ved ankomst må du si i fra direkte til transportøren. Har du åpnet en pakke og oppdager en skade, tar du kontakt med oss eller returnerer varen til oss sammen med faktura eller følgeseddel.

RETUR / REKLAMASJON

Garanti:
 Alle varer leveres med garanti. Ved fabrikasjonsfeil bytter vi ut varen eller reparerer den. Returner varen snarest til oss sammen med en skriftlig anmerking og fakturaen.
Retur/angrerett: Som kunde har du 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen. Returnert vare skal være i uforandret stand og alltid returneres i original forpakning og med tilhørende emballasje. Faktura, følgeseddel eller navn med ordrenummer skal følge med. Kunde betaler returfrakt.
Reklamasjon: Ved godkjent reklamasjon betaler vi for fraktkostnaden. Ved alle reklamasjoner må en kopi av faktura legges ved. Ved godkjent reklamasjon erstattes det med et likeverdig produkt eller beløp.
Uavhentet pakke: For varer som ikke hentes ut innen foreskrevet tid, forbeholder vi oss retten til å fakturere våre fraktkostnader for forsendelsen.

Om Norlog

Norlog AS ble startet i år 2000, da som Logosol AS med salg av kjedesagbruk og høvler.

Fra 2007 har vi i tillegg solgt båndsagbruk fra Norwood i Canada.

Vi har flere sterke leverandører, som for eksempel Norwood, Logosol AB, Grube, Stihl og Bahco for å nevne noen.

Vi jobber hele tiden med å bygge på vårt varesortiment. 

Les mer

Betingelser

  • Ubegrenset telefonsupport når det gjelder produktkunnskaper og bruk av produktene.
  • Norlog tilbyr 2 måneder åpent kjøp på alt av ubrukte maskiner. Som kunde betaler du returfrakten.
  • Du har 2 års garanti på samtlige maskiner fra Norwood og Logosol. Unntatt fra garantien er slitedeler som reimer, sverd og kjeder. På brukte maskiner gis det 1 års garanti.

Les mer

Trygg e-handel

Trygg e-Handel er en godkjenningsordning for nettbutikker.

Nettbutikkene skal fylle de 12 kravene i ordningen og etterleve dem løpende.

Hver eneste dag sjekkes kredittverdigheten til de godkjente bedriftene, og det foretas anonyme prøvekjøp for å sikre at forbrukernes rettigheter overholdes.

Trygg e-Handel har også et system for å håndtere kundeklager.  

Sikker-e-handel.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×