Bli bedre kjent med oss

0

Norlog startet i 2000 med salg av minisagbruk, kjedesagbruk og høvler,
og i 2007 utvidet vi vårt brede sagbruks sortiment med de kjente båndsagbrukene.

Gjennom årene har vi utvidet vårt produktsortiment med maskiner og utstyr fra flere sterke produsenter og leverandører.
Dette er noen av våre leverandører: Norwood, Frontier, Bahco, Timbermen, Meindl, Granberg og Stihl.

Vårt fokus er å tilby kvalitetsutstyr til rett pris, og vi kan stolt vise frem noe av det beste utstyret som finnes i markedet.

Hvor treffer du Norlog.

Norlog er lokalisert på det nye industriområdet Lensmyra, like ved E6 på Røra. Adresse: Søndre Lensmyrvegen 56, 7670 Inderøy. 

På Røra har vi det meste av maskiner klare for demonstrasjon. Vi har topp motiverte og kunnskapsrike selgere som ønsker å vise deg produktene. De kan også kontaktes på telefon eller mail for å gi deg råd om hvilket utstyr du skal velge. Vi i Norlog er behjelpelig med å skreddersy løsninger som passer våre kunders behov.

Vi har egen servicetekniker som har lang erfaring med motor, hydraulikk og elektronikk. Etter mange års arbeid i Norlog har han stor kunnskap om sagbrukene og kan gi deg den tekniske tryggheten du behøver når du handler med oss. 

Skogbrukets nettbutikk - Norlog.no

Norlog.no er din butikk for skogbruket.
Vår nettbutikk og organisasjon er bygd opp for å kunne hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha, om utstyr til planting, skogpleie, avvirking, sagbruk og generelt skogsarbeid. Alt som skjer fra plante til planke.

Vi har bred kunnskap om skogsprodukter og deres fordeler.

Flere i Norlog har erfaring fra arbeid på sagbruk, høvleri, og i skogbruket.
Vi hjelper deg gjerne med de spørsmål og funderinger du måtte ha.

Ønsker du å få demonstrert båndsagbruk eller har behov for teknisk bistand - ta kontakt med oss på telefon 47875000 eller send oss noen ord på info@norlog.no

Vi har service-avtale med Tanumsaga i Larvik, Miljøsaga i Kristiansund og HMK Verksted i Voss. Ta kontakt med oss først, så vil vi se hvordan du på beste måte skal få hjelp så raskt og godt som mulig. 

Sliping av båndsagblader og kjeder utføres med hjelp av våre maskiner hos Tanumsaga i Larvik. Ta kontakt med Hans på telefon 91176432 - eller send epost til hans@tanumsaga.no. Du får også slipt båndsagblad hos Letnes Slipeverksted på Verdal. Ta kontakt med Karl Ivar på telefon 45600402. Du kan også kontakte oss - så hjelper vi deg med å bestille sliping. 

Vår servicesjef Magnar har lang og god erfaring med båndsagbruk og småmotor. Han hjelper deg mer enn gjerne med alle små eller store spørsmål. Som kunde hos Norlog har du alltid ubegrenset med telefonsupport. Med den erfaringen vi har bygd opp siden vi startet i 1999 så er vi glade for å motta den neste telefonen fra deg. 
Ring 47875000 eller mail info@norlog.no